Toți suntem diferiți, de aceea dacă vrei să devii și să rămâi vegetarian, este important să găsești metoda care ți se potrivește cel mai bine. Dacă vrei să devii vegetarian, dar ți se pare prea dificil să renunți la carne dintr-o dată încearcă mai întâi câteva din cele mai populare metode de a face treptat această schimbare în stilul tău de viață:

Nu uita de numeroasele mari personalități ale lumii care au fost vegetariene! Acest lucru îți va reaminti ție și celor din jur că vegetarienii sunt oameni sănătoși, puternici și că vegetarianismul este foarte posibil și foarte popular.

Albert Einstein, unul din cei mai mari gânditori din istorie și un vegetarian convins, spunea că:  “Nimic nu va fi mai benefic pentru sănătatea oamenilor și pentru creșterea șanselor de supraviețuire a vieții pe Pământ decât evoluția la o alimentație vegetariană.”

Carl Lewis, denumit “Atletul secolului”, câștigătorul a 9 medalii de aur (un record mondial!) este chiar vegan.

Printre multele celebrități vegetariene se află și Bob Marley, Tom Cruise, Samuel L. Jackson, Tommy Lee Jones, Christina Applegate, Bryan Adams, Demi Moore, Brad Pitt, Moby, Christian Bale, Orlando Bloom, Bob Dylan, Kate Winslet, Billy Idol, Danny De Vito,  Kim Basinger, Lenny Kravitz, Tobey Maguire, Paul McCartney, Natalie Portman sau Tracy Chapman. Lista include și foarte multe personalități consacrate în istorie precum Henry Ford, Thomas Edison, Benjamin Franklin, Leonardo Da Vinci, Vincent van Gogh sau Charles Darwin.

Între persoanele publice din România care adoptă o dietă vegetariană se numără Andreea Raicu, Andi Moisescu, Monica Davidescu, Zoltan Andras.