Cu toții medităm. Întrebarea este la ce?

În ziua de astăzi, peste tot în lume se găsesc din ce în ce mai mulți oameni care devin interesați de meditație. Chiar și profesioniști precum doctorii sau psihiatrii recomandă pacienților sau clienților cursuri de meditație.

În sine, cuvântul descrie o activitate. Activitatea de a-ți fixa mintea asupra unui anumit subiect, obiect, sunet, etc. Putem medita asupra trecutului nostru, asupra unor metode mai propice de a ne câștiga existența, asupra cinei sau asupra desertului pe care urmează să-l cumpărăm etc. Deci a medita nu ne este un lucru neobișnuit, ci face parte din viața noastră de zi cu zi. Diferența constă în obiectul meditației noastre, deoarece acesta ne poate agita, stresa, sau dimpotrivă ne poate aduce liniște, relaxare și ușurarea de presiunile vieții cotidiene.

În cadrul Asociației Life Force practicăm și învățăm persoanele dornice diferite tipuri de meditație care aduc beneficii pe plan fizic, mental și sufletesc. 3 în 1!  O combinație cum nu se poate mai potrivită pentru viața agitată pe care o trăim în ziua de astăzi. În general se recomandă diferite tehnici care ajută în relaxarea fizică, altele pentru relaxarea mentală și din nou altele pentru beneficii spirituale. Urmând principii vedice, tehnicile pe care vi le putem împărtăși aduc toate aceste trei aspecte la un loc, îmbinându-le armonios în practici plăcute si complete. Sunetul este parte integrantă a vieții noastre, de aceea aceste metode de relaxare și meditație sunt bazate pe mantre, sunete care au un efect liniștitor atât pentru corp cât și pentru suflet. Pentru ca experiența să fie cât mai placută și inedită, se pot folosi și instrumente muzicale care ajută la crearea unei atmosfere de relaxare.

Aici puteți găsi muzică relaxantă cu mantre: http://meditation.in.ua/mantry

Pentru a afla mai multe despre aceste tehnici de meditație și relaxare și pentru a face programări pentru cursuri practice, ne puteți scrie la info@asociatialifeforce.ro sau puteți suna la

0741 439 720 (Oxana Gherghel).

0744 426 212 (Adrian Gherghel)