In cadrul acestui atelier vom folosi elemente de muzicoterapie si tehnici de relaxare stravechi care si-au dovedit eficienta de-a lungul timpului.
Relaxarea inseamna, pe langa o stare de calm si impacare, o revigorare a trupului si restabilirea echilibrului dupa o perioada de efort intelectual si fizic.
Prin introducerea exercitiilor de relaxare in stilul nostru de viata, in timp, vom avea beneficii multiple: rezistenta fizica de lunga durata, musculatura detensionata, stare de calm si putere mai mare de concentrare.
Va asteptam!

____________________________________________________________________________________________________________

„Seri de filme veggie” este un proiect original care prezinta vegetarianismul din patru perspective diferite, dar complementare: sanatate, ecologie, compasiune si spiritualitate. Serile de film vor incepe cu un scurt moment artistic, urmat de proiectia de film si o degustare de preparate vegetariene. Proiecțiile vor avea loc in fiecare vineri din luna aprilie, iar apoi in zilele de sambata veti putea participa la ateliere practice de gatit vegetarian, foarte binevenite spunem noi, cu atat mai mult cu cat ne aflam in Postul Pastelui :)

Va asteptam!!!